Motorola glass

Helemaal blij met mijn M4!

  Wat bedoel je?

Ja, de Motorola glass M4, mijn bril die alles wat ik bekijk aanvult via het ingebouwde projectie display. Dat had ik toch al verteld, dit is de nieuwste. Ik heb hem vorige week geruild met mijn versie M2-Z die ik al leasde vanaf maart 2019.

  Ja natuurlijk de M4, Leuk voor je! Heeft die ook de Convertibles Convoffice functie met werkplekomgeving-database erop? Ik heb het Convoffice digital pack op mijn Pepsi-glass gezet. Zo fijn!

Nee, dat ik ken dat niet, wat is Convoffice?

  Echt heel handig! Convertibles Convoffice is een aangevulde realiteit-werkomgeving die je kunt aan of uitzetten en de ruimte waarin je werkt via glassprojectie aanvult met een zelfgekozen omgeving. De aanvulling wordt aangepast naar het type ruimte waarin je je bevindt en welke mood je bent of liever wil zijn. In de werkplekomgeving-database zitten meer dan 100.000 objecten, kleuren, texturen en omgevingen die geprojecteerd kunnen worden in mijn Pepsi-glass. Ik vind het dit zelf erg fijn om te gebruiken. ’s Morgens wil ik namelijk graag een kalme omgeving terwijl ik ‘s middags juist graag wat frisse en felle kleuren om mij heen heb, dit is allemaal zo geregeld met Convoffice.

Te gek zeg!

  Ja en er is een deel-met-collega functie. Dit houdt in dat mijn gekozen omgeving gedeeld kan worden met collega’s of anderen die werken in de ruimte. Én er is ook een functie die de gedeelde-mood van allen samenvat en vertaalt naar een door allen gewenste werkplek van dat moment en die groep mensen.

Wauw, dat wil ik ook, ik ga het ook downloaden op mijn Motorola glass M4. Super! Het enige wat ik jammer vind is dat we nog steeds brillen nodig hebben voor deze aangevulde realiteit. Al las ik gisteren dat de EYo-lens in april 2020 op de markt komt. Dan kunnen we eindelijk gewoon een contactlens indoen.

  Ik doe mee, spreek je later, ik zet nu m’n bril even uit. Ciao

Ciao ciao

Motorola glass